F.A.Q.

Over KAARSEN

Waar zijn ze van gemaakt?

We werken met natuurlijke plantaardige wassen die op verantwoorde wijze worden gewonnen en hernieuwbaar zijn. De wassen en geuren zijn niet op dieren getest, ze zijn veganistisch en vrij van parabenen. De lonten zijn gemaakt van ongebleekt katoen, verweven met een linnen draad. De clip is loodvrij.

Mijn kaars is niet perfect, hoe komt dat?

Omdat de was natuurlijk is en het gieten handwerk is, kun je wat onvolkomenheden tegenkomen. De bovenkant van de kaars ziet er misschien niet perfect uit. Soms komt de was los van het glas waardoor het lijkt alsof er natte plekken op zitten. Dit heeft te maken met de temperatuur en de aard van de was. Dit heeft geen invloed op de prestatie van de kaars. Laten we de imperfectie van natuurlijke producten en vakmanschap omarmen :-)

Als je gewend bent aan kaarsen gemaakt van paraffine, merk je misschien dat de geur van onze kaarsen subtieler is. Dat maakt natuurlijke was kaarsen geschikt voor de meeste mensen, en geven ze minder snel hoofdpijn. Als je van sterk geurende producten houdt: probeer onze wax melts, die blazen je weg :-)

Zorg ervoor dat je de informatie over het onderhoud van kaarsen op deze website leest om het meeste uit je kaars te halen.

Waarom natuurlijke was?

Natuurlijke wassen presteren anders dan paraffine, de meest gebruikte was. Paraffine is afgeleid van aardolie, waardoor het geen hernieuwbaar product is. Natuurlijke was ziet er romiger uit en verbrandt schoner en langzamer. Het vereist veel testen om ervoor te zorgen dat de juiste lont wordt gekozen voor kaarsen om het beste te presteren. We hebben veel tijd besteed aan het perfectioneren van de kaarsen om een ​​schone, langzame verbranding en een mooie geur te krijgen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn product?

Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar: contact@dutchwishes.com en vertel het ons.

Speciale bestellingen

Is het mogelijk om bestellingen op maat of grote hoeveelheden te bestellen?

Natuurlijk! :-) Zou het niet geweldig zijn om uw Dutch Wishes kaarsen op maat te hebben als huwelijksgeschenken of giftboxen als kerstpakket voor je medewerkers ?! Neem contact met ons op over de mogelijkheden en kortingen op grote bestellingen. Ook als je een winkel hebt en onze producten graag wilt doorverkopen: neem dan contact met ons op!

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Absoluut! Er zijn veel verschillende verzendtarieven en deze veranderen voortdurend. We kunnen niet over de hele wereld verzenden omdat de tarieven en verzendtijden soms enorm zijn. Stuur ons een e-mail als de verzendkosten voor jouw bestemming niet zijn opgegeven en we laten je weten wat we kunnen doen.