Over Dutch Wishes

Geuren doen iets heel bijzonders met je geheugen. Misschien herinnert de geur van de zeewind je ineens aan een vakantie in je kindertijd, of brengt de geur van appeltaart je weer terug naar de keuken van oma. Een heerlijk geurend huis maakt dat je je thuis voelt, er is aandacht aan besteed, en het maakt de ruimte helemaal af. Daar komt Dutch Wishes om de hoek kijken!

Mijn naam is Melanie Vogelaar, en ik ben het gezicht achter Dutch Wishes.

Ik hou van geuren, van gezelligheid en van thuis. Ik maak luxe huisgeuren die je blij maken; geurkaarsen, reed diffusers (geurstokjes) en waxmelts. Allemaal handgemaakt en net even anders dan anders. Stuk voor stuk bijzondere geuren die een verhaal vertellen. Ik verpak alle producten luxe, als cadeau, maar ik zeg er niet bij dat je ze weg moet geven hoor! :-)

Jaren geleden begin ik met kaarsen maken, eerst zonder geur, met allerlei kleuren paraffine. Vrijstaande kaarsen met vrolijke vlammetjes. Geurkaarsen vond ik nooit echt fijn: ze zijn zo heftig en ik kreeg er hoofdpijn van. Dat moet toch anders kunnen: en ja hoor, dat is gelukt! Ik ben afgestapt van de kleurtjes paraffine, en heb de overstap gemaakt naar natuurlijke wax en ik ben gaan experimenteren met geuren. Een hele uitdaging, want het vinden van kwalitatief goede geurolie is niet makkelijk en dan begint het pas! Testen, testen, testen! Elke geur vereist weer een andere lont: iets dikker, iets dunner: een hele zoektocht, maar leuk!! En het is zo gezellig om altijd wel wat te branden! 

Het design is typisch Nederlands: een knipoog naar Delfts blauw aardewerk uit de 17e eeuw. De prachtige blauwe kleuren en de bloemenpatronen zijn zo herkenbaar en wereldberoemd Nederlands. Ik hou van het gezellige gevoel dat het met zich mee brengt. Bij elke bestelling krijg je een gratis wenskaart, zo kun je jouw wensen overbrengen samen met je cadeau. Onze producten zijn al naar heel wat landen verzonden: Typisch Nederlandse Warm Wishes gaan de wereld over!

Ik kom graag met je in contact! Wil je graag onze producten gaan verkopen of heb je interesse in een korting voor een grote bestelling: neem zeker ook even contact op! 

Vul onderstaand formulier even in en ik bel je terug.
Ik werk van 9-17, bel gerust op nummer  06-15570374